Центренерго повністю погасило борг за поставлене вугілля

Центренерго повністю погасило борг за поставлене вугілля

Укрінформ
«Центренерго повністю розрахувалось з державними вугледобувними підприємствами за продукцію, доставлену в рамках договорів.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у пресслужбі компанії

«Рівень розрахунків ПАТ Центренерго з державними вугледобувними підприємствами на сьогодні склав 100%. Заборгованість перед шахтарями за поставлене вугілля відсутня», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що такий крок був зумовлений сьогоденним станом справ у вугільній галузі та розумінням гострої необхідність нарощування видобутку вітчизняного вугілля задля забезпечення безпеки держави.

Відтак, товариство пішло назустріч шахтарям та, незважаючи на умову відтермінування оплати за продукцію протягом 30 календарних днів, провело повний розрахунок з постачальниками палива за укладеними прямими договорами за відвантажену продукцію.

Читайте також: Росія припиняє поставки енергетичного вугілля в Україну

«Товариство очікує від українських шахтарів відповідних зустрічних кроків і виконання своїх договірних зобов’язань по відвантаженню продукції без порушень строків та в задекларованих обсягах», - додали в Центренерго.

Як повідомляв Укрінформ, 12 жовтня наглядова рада ПАТ «Центренерго» звільнила Юрія Власенка з посади виконуючого обов'язки генерального директора компанії та призначила замість нього Віталія Довгаля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-