Ощадбанк востаннє продовжив дію платіжних карток внутрішньо переміщених осіб

Ощадбанк востаннє продовжив дію платіжних карток внутрішньо переміщених осіб

Укрінформ
АТ «Ощадбанк» починаючи із 1 січня 2022 року припинить автоматичне продовження терміну дії платіжних карток внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба банку.

«Картки Ощадбанку внутрішньо переміщених осіб, що обслуговуються за тарифним пакетом «Мій рахунок», термін дії яких спливає під час карантину (до 31.12.2021), не будуть блокуватись до 1 січня 2022 року», - йдеться в повідомленні.

В Ощадбанку нагадують, що банк перевипускає картки за графіком та доставляє їх до своїх відділень. Якщо клієнт отримав SMS від Ощадбанку, то перевипущена картка вже у відділенні. Дату та час, коли її потрібно забрати, зазначено в тексті SMS.

«Якщо ви не змогли забрати нову картку у відділенні, ви зможете знімати кошти та розраховуватись старою карткою тільки до 31 грудня 2021 року (включно)», - зауважують у банку.

Читайте також: Ощадбанк продовжив дію платіжних карток переселенців до кінця літа

Як повідомляв Укрінформ, у липні 2021 року після зняття багаторічного мораторію на іпотеку в Донецькій та Луганській областях Ощадбанк відновив іпотечне кредитування місцевих мешканців та внутрішньо переміщених осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-