Ощадбанк розпочав видачу кредитів аграріям на придбання дронів

Ощадбанк розпочав видачу кредитів аграріям на придбання дронів

Укрінформ
Ощадбанк спільно з імпортером квадрокоптерів DJI Agriculture запускають програму кредитування сільгоспвиробників на придбання агродронів. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба банку.

"Партнером Ощадбанку стала компанія QUADRO.ua – офіційний представник та імпортер агрокоптерів DJI Agriculture в Україні. В рамках партнерської програми сільськогосподарські підприємства та фермерські господарства можуть скористатись пільговими умовами кредитування на придбання агродронів", - йдеться в повідомленні.

Сільськогосподарські безпілотні літаючі апарати (БПЛА) від DJI забезпечують точне розпилення засобів захисту рослин з повітря, обробку фруктових садів, що сприяє підвищенню прибутковості. Ощадбанк пропонує такі умови кредитування: максимальна сума кредитування – 50 млн грн, строк кредитування – від 1 до 5 років, перший внесок – від 20%, мінімальна відсоткова ставка – 0,1%.

Читайте також: Під Києвом побудують центр із випробування безпілотників Bayraktar - підписали меморандум

Зазначається, що загальна кількість партнерів Ощаду – виробників та дилерів сільськогосподарської техніки, спеціалізованого обладнання, транспортних засобів, добрив, насіння та засобів захисту рослин перевищила 250.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-