Ощадбанк виграв суд у «Сбербанку» про права на торговельну марку

Ощадбанк виграв суд у «Сбербанку» про права на торговельну марку

Укрінформ
Ощадбанк одержав остаточну перемогу в спорі з ПАТ «Сбербанк Росії» та АТ «Сбербанк» стосовно захисту прав на торговельну марку «Сбербанк» на території України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба банку.

"19 серпня 2021 року Верховний Суд ухвалив остаточне рішення в резонансній справі, ініційованій у 2016 році Ощадбанком, чим поставив крапку в багаторічному судовому спорі з ПАТ «Сбербанк Росії» та АТ «Сбербанк» щодо захисту прав на торговельну марку «Сбербанк» на території України", - йдеться в повідомленні.

Справа перебувала на розгляді судів першої та апеляційної інстанцій понад п’ять років та налічує тридцять томів матеріалів. Значна тривалість розгляду справи та значний обсяг зумовлені її складністю та активним протистоянням АТ «Сбербанк», якій наразі зобов’язаний припинити незаконне використання цієї торговельної марки в Україні.

У зв’язку з отриманням остаточної перемоги Ощадбанк запевняє, що це важливе судове рішення не вплине на права та обов’язки клієнтів українського банку-опонента. Разом із тим наголошується, що це важливе рішення Верховного Суду дає Ощадбанку можливість більш надійно захистити права та інтереси своїх клієнтів.

Читайте також: Уряд підтримав набуття Ощадбанком статусу учасника Фонду гарантування

Як повідомляв Укрінформ, ПАТ "Державний ощадний банк" було створене у травні 1999 року шляхом перетворення Державного спеціалізованого комерційного ощадного банку України на відкрите акціонерне товариство "Державний ощадний банк".

Банк є правонаступником Державного спеціалізованого комерційного ощадного банку України, зареєстрованого Національним банком України 31 грудня 1991 року за №4.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-