Deutche Bahn розробить стратегію енергоменеджменту для Укрзалізниці

Deutche Bahn розробить стратегію енергоменеджменту для Укрзалізниці

Укрінформ
Німецька компанія Deutche Bahn Engineering & Consulting GmbH та АТ "Укрзалізниця" підписали договір про надання консультаційних послуг зі створення стратегії енергоменеджменту.

Як передає Укрінформ, про це розповів міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, повідомляє пресслужба Мінінфраструктури у Фейсбуці.

«Сьогодні між Укрзалізницею та DB Engineering & Consulting GmbH підписано договір про надання консультаційних послуг у напрямі створення стратегії енергоменеджменту АТ «Укрзалізниця», - сказав Кубраков.

Він додав, що стратегія буде розроблена за грантові кошти Європейського банку реконструкції та розвитку. За словами міністра, Мінінфраструктури планує поглибити співпрацю із Deutche Bahn, адже німецька залізниця вже пройшла шлях трансформації, на початку якого зараз знаходиться Україна.

У міністерстві наголошують, що підвищення енергоефективності є пріоритетом для АТ «Укрзалізниця». Зокрема, команда Мінінфраструктури та УЗ ініціювали масштабні проєкти електрифікації колій та оптимізації закупівель електроенергії напряму від виробника – ДП «Енергоатом».

Читайте також: Укрзалізниця планує купувати імпортні пасажирські вагони

Як повідомляв Укрінформ, 5 лютого 2020 року АТ "Укрзалізниця" підписало меморандум з німецькою компанією Deutsche Bahn AG про взаєморозуміння у стратегічному партнерстві з розвитку Укрзалізниці. Меморандум визначає етапи співробітництва компаній.

Deutche Bahn Engineering & Consulting GmbH - одна з провідних інженерних компаній у транспортному секторі. У компанії працюють близько 5 тис. співробітників із 80 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-