SkyUp поповнила свій парк тринадцятим літаком

SkyUp поповнила свій парк тринадцятим літаком

Укрінформ
Українська авіакомпанія SkyUp Airlines отримала середньомагістральний літак Boeing 737-800NG на 189 пасажирів, який став тринадцятим у парку авіакомпанії й сьомим даної моделі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба авіакомпанії.

Зазначається, що літак випущений у 2012 році, і на сьогодні судно пройшло повну технічну перевірку. Сам літак оснащений вінглетами Blended Winglet.

Boeing 737-800NG літатиме як на міжнародних, так і на внутрішніх маршрутах авіакомпанії. Наразі польотна програма SkyUp виросла до понад 60 напрямків і разом із відкриттям кордонів продовжує збільшуватись. Компанія виконує рейси в Албанію, Болгарію, Вірменію, Грецію, Грузію, Францію, Саудівську Аравію, Чорногорію, Хорватію, ОАЕ, Туреччину, Казахстан, Узбекистан, на острови Мадейра та Кіпр.

Читайте також: Замість туфель кросівки і макіяж в тонах небес: SkyUp змінює імідж стюардес

Новий літак доповнює флот SkyUp Airlines, який тепер включає: два Boeing 737-700 NG на 149 місць; сім Boeing 737-800 NG на 189 місць; чотири Boeing 737-900 ER на 215 місць. До кінця літа SkyUp очікує прибуття ще одного літака.

SkyUp Airlines - український авіаперевізник, який виконує чартерні та регулярні перевезення за лоукост-моделлю. Створений у червні 2017 року. Перший політ здійснив 21 травня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-