Криклій обговорив із ЄІБ впровадження інтелектуальних транспортних систем

Криклій обговорив із ЄІБ впровадження інтелектуальних транспортних систем

Укрінформ
Міністр інфраструктури Владислав Криклій обговорив з президентом Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) Вернером Хоєром перспективи співпраці у впровадженні інтелектуальних транспортних систем (ITS) та низку інших питань. 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Мінінфраструктури.

Зазначається, що учасники зустрічі приділили увагу результатам співпраці за підсумками минулого року, а також перспективам впровадження поточних та інших потенційних інфраструктурних проєктів.

“Сторони обговорили перспективи співпраці у впровадженні інтелектуальних транспортних систем на транспорті, створенні розгалуженої мережі електричних зарядних станцій, а також у розвитку внутрішніх водних шляхів і модернізації судноплавних шлюзів на Дніпрі”, - зазначили у відомстві.

Читайте також: Поїзд Київ-Маріуполь скоротить час у дорозі на годину - Криклій

Криклій також подякував європейській стороні за постійну підтримку та співпрацю у розвитку транспортного сектору та привітав укладення важливих угод з ЄІБ. Йдеться, зокрема, про проєкти «Міський громадський транспорт України ІІ», «Логістична мережа (Модернізація та цифровізація Укрпошти)», «Східна Україна: возз’єднання, відновлення та відродження (Проєкт 3В)», а також про підписання у лютому в Люксембурзі Гарантійної угоди з банком щодо реконструкції льотної зони №2 аеропорту «Бориспіль».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-