Україна розвиватиме співробітництво із Казахстаном у галузі поштової логістики

Україна розвиватиме співробітництво із Казахстаном у галузі поштової логістики

Фото
Укрінформ
Міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів робочу зустріч із головою правління Казпошти Канатом Алписбаєвим. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Міністерства інфраструктури України.

Зустріч відбулась у рамках офіційного візиту міністра інфраструктури до Республіки Казахстан.

Криклій підкреслив, що як Україна, так і Казахстан мають великий потенціал у сфері поштових послуг, тому українська сторона вкрай зацікавлена у подальшому розвитку співробітництва.

Очільник Міністерства розповів, що нині Україна приділяє багато уваги розвитку логістичної мережі поштових відділень.

Як повідомляв Укрінформ, у рамках співробітництва з Європейським інвестиційним банком та Європейським банком реконструкції та розвитку Україна працює над програмою модернізації та цифровізації Укрпошти, а також реформуванням сільських відділень. Передбачається впровадження систем автоматичного відстеження пересування вантажів, обладнання сучасних автоматизованих сортувальних центрів і пов'язаної з ними мережі регіональних сортувальних складів.

Читайте також: Владислав Криклій, міністр інфраструктури

З метою надання сільському населенню країни сучасних послуг доставки та роздрібної торгівлі, Укрпошта планує придбати і оснастити близько 1 900 мобільних поштових відділень та закупити сортувальне обладнання: автоматичну сортувальну лінію Crossbelt з пропускною спроможністю 12 тис. одиниць на годину; сортувальну лінію Posisorter; дві сортувальні лінії Oprisorter; напівавтоматичні роликові та гравітаційні конвеєри; IT-сервери та периферію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-