Уряд підтримав проєкт із впровадження е-квитка на транспорті

Уряд підтримав проєкт із впровадження е-квитка на транспорті

Укрінформ
Кабінет міністрів схвалив проєкт постанови, який передбачає реалізацію експериментального проєкту з упровадження послуги з оформлення єдиного е-квитка на порталі електронних послуг e-transport.gov.ua.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідне рішення було ухвалене на засіданні уряду 29 липня.

Перед ухваленням рішення міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що запровадження єдиного е-квитка сприятиме наданню зручних та сучасних цифрових послуг для населення у різних видах транспорту в одному місці при плануванні подорожі.

"Наша амбітна мета – об’єднати всі види транспорту одним електронним квитком. Щоб усі послуги при плануванні подорожі можна було отримати в одному місці, зручно та швидко. Експериментальний проєкт з упровадження е-квитка починаємо у столиці із єдиного е-квитка на залізницю та метро. Вдячний колегам-урядовцям за підтримку цієї ініціативи”, - зазначив Криклій.

Читайте також: Київ може відкласти єдиний е-квиток до наступного року

Як повідомляє Міністерство інфраструктури, впровадженням експериментального проєкту займатиметься ДП “Галузевий центр цифровізації та кібербезпеки” у співпраці з АТ “Укрзалізниця” та авіакомпанією SkyUp. Відповідно до схваленої урядом постанови, пропонується затвердити Порядок реалізації проєкту та встановити термін його реалізації до 30 червня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-