НЕБАУ об’єднує провідних науковців, експертів та виробників у будівельній галузі

НЕБАУ об’єднує провідних науковців, експертів та виробників у будівельній галузі

PR
Укрінформ
Систематизувати і об’єднати всіх, хто працює у будівельній галузі для інноваційного розвитку та вирішення спільних завдань – з такою метою створено Громадсько-професійну спілку «Національний експертно-будівельний альянс України» (НЕБАУ).

Моделлю для нього послугували найбільш активні та результативні громадсько-професійні спілки ЄС, США та КАНАДИ.

На думку лідерів тих вітчизняних організацій, що уже увійшли до Альянсу, сьогодні ситуація у галузі чимось нагадує Київську Русь до Ярослава Мудрого. Про це, зокрема, заявив виконавчий директор НЕБАУ Іван Перегінець. «Усі конкурують, борються один з одним, але ця боротьба роз'єднує і гальмує розвиток фондоутворюючої галузі всієї країни. А може бути навпаки – єдиний будівельний фронт має всі можливості дати поштовх для економічних зрушень».

Голова Громадсько-будівельної спілки «Національний експертно-будівельний альянс України» Віктор Лещинський заявив про готовність об'єднатись з провідними науковими кадрами, виробниками будматеріалів та інноваційного обладнання, житла та об'єктів інфраструктури. Є конкретні домовленості про співпрацю із закордонними партнерами. «Вісімнадцятого та дев'ятнадцятого квітня ми вже провели у Брюсселі зустрічі з Евгеніо Квінтіері, Генеральним секретарем Європейської будівельної асоціації (ЄBC) та Алексі Девіс, співробітником з політики та проектів Європейської Технологічної Платформи з будівництва, штучного середовища і енергоефективного будівництва (ЄCTP). Йшлося про вступ нашої спілки до Конфедерації та порівняння тенденцій у будівництві в ЄС та Україні», – каже Віктор Лещинський.

Штаб-квартири «Національного експертно-будівельного альянсу України» будуть працювати у розвинених країнах світу, планують у керівництві НЕБАУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-