Укргазбанк відновив програму пільгового кредитування білоруської техніки

Укргазбанк відновив програму пільгового кредитування білоруської техніки

Укрінформ
Укргазбанк підписав двосторонню угоду про партнерство з урядом Республіки Білорусь щодо початку чергового етапу кредитування українського бізнесу на придбання білоруської техніки з компенсацією.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі банку.

«Підписання цієї угоди – це черговий важливий крок у розвитку взаємовигідної співпраці між нашими країнами. Для наших клієнтів – це реальна можливість придбати техніку білоруського виробництва на вигідних умовах в кредит, знизити відсоткові витрати на обслуговування позики. Програма кредитування білоруської техніки зарекомендувала себе як одна з найцікавіших кредитних пропозицій на ринку України, і багато наших клієнтів вже нею скористалися. Так, з початку дії програми ми видали понад 400 кредитів на загальну суму близько 500 млн грн», – зазначив під час церемонії підписання угоди Кирило Шевченко, голова правління Укргазбанку.

За умовами програми, Міністерство фінансів Білорусі з коштів держбюджету надає Укргазбанку компенсацію в розмірі 2/3 облікової ставки Національного банку України, що діє на дату укладення кредитного договору з клієнтом. Це дозволяє банку пропонувати українським споживачам оптимальні умови отримання кредитів на придбання якісної білоруської техніки.

Як підкреслюють у фінустанові, програма є надзвичайно актуальною для сільгоспвиробників та інших галузей, які прагнуть оновити свій технічний парк, зменшити витрати на його обслуговування чи ремонтні роботи, оскільки білоруська техніка відома у світі саме завдяки своїй якості та надійності.

Як зазначає прес-служба Укргазбанку, угодою передбачені спеціальні умови кредитування українських позичальників, які купують в кредит товари білоруського виробництва. Перелік товарів, які підпадають під дію програми, включає продукцію машинобудування різного призначення - сільськогосподарську, автомобільну, дорожньо-будівельну та іншу техніку. За пільговою програмою кредитування можна буде придбати білоруську техніку 77 підприємств-виробників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-