Страхова компанія «ІНГО Україна» за 2018 рік одержала майже 25 мільйонів прибутку

Страхова компанія «ІНГО Україна» за 2018 рік одержала майже 25 мільйонів прибутку

Укрінформ
Страхова компанія «ІНГО Україна», що входить до структури багатопрофільної групи DCH бізнесмена Олександра Ярославського, за підсумками 2018 року одержала 24,76 млн грн прибутку.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі компанії.

«За підсумками 2018 року «ІНГО Україна» зібрала понад 1,2 млрд грн страхових премій - це на 14% перевищує показники аналогічного періоду 2017 року. Прибуток компанії склав 24,76 млн грн», - повідомили в прес-службі.

За підсумками року компанія сформувала збалансоване зростання збору страхових премій. Згідно з повідомленням компанії, збори з майнових видів страхування перевищили 591 млн грн. А найбільшу динаміку показали напрямки особистих видів страхування - премії компанії за 2018 рік у цьому сегменті перевищили 221 млн грн, що на 49% більше показників 2017 року. Збори зі страхування відповідальності за підсумками 2018 року перевищили 400 млн грн - це на 50% більше показників 2017 року.

«Компанія успішно працює як з роздрібними клієнтами, так і з корпоративним сектором, завдяки чому зберігає збалансований портфель страхових премій», - повідомила прес-служба страхової компанії «ІНГО Україна».

Президент і засновник групи DCH Олександр Ярославський у своєму зверненні, опублікованому в річному звіті компанії, звернув увагу на правильно обрану менеджментом «ІНГО Україна» збалансовану бізнес-стратегію, а також упровадження діджитал-інструментів у діяльності компанії, яка демонструє прибуткову стабільну діяльність.

Читайте також: Великі та середні підприємства торік отримали 353 мільярда прибутку - МЕРТ

«Це наочне свідчення того, що стратегічну лінію вибрано вірно, а робота CК «ІНГО Україна» у складі групи DCH позитивно вплинула на динаміку розвитку компанії. Найважливішим вектором, який буде визначати рух уперед, є впровадження сучасних digital-рішень. Вже сьогодні багато зроблено на цьому шляху, на черзі нові, цікаві і корисні для клієнтів інноваційні проекти. Я дякую менеджменту і команді СК «ІНГО Україна» за системний підхід до ведення бізнесу. І впевнений в успішному досягненні поставлених цілей», - зазначив Ярославський.

За словами голови правління «ІНГО Україна» Ігоря Гордієнка, «компанія залишає незмінною свою стратегічну задачу - прибутковий ріст протягом 3-х років. Для її досягнення «ІНГО Україна» буде працювати над підвищенням операційної ефективності і створювати інноваційне середовище. Проекти розвитку онлайн-страхування і поглиблення клієнтоорієнтованості виходять на якісно новий рівень».

Акціонерна страхова компанія «ІНГО Україна» працює на страховому ринку 25 років і є однією з найбільших страхових компаній країни. Компанія має 28 ліцензій на різні види обов'язкового і добровільного страхування.

«ІНГО Україна» є повним членом Моторного транспортного страхового бюро України (МТСБУ), членом Американської торгової палати (АСС), Європейської бізнес асоціації (EBA) і Міжнародної торгової палати (ICC).

У 2018 році рейтингове агентство «IBI-Рейтинг» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг СК «ІНГО Україна» на вищому рівні - uaАА за національною рейтинговою шкалою зі стабільним прогнозом.

З 2017 року основним акціонером компанії є українська бізнес-група DCH Ярославського, яка успішно реалізувала інвестиційні проекти в різних галузях на загальну суму понад мільярд доларів. Пріоритетними напрямками діяльності групи є фінанси, промисловість, транспорт, девелопмент, виробництво будматеріалів, готельний бізнес, спорт та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-