Укрнафта цьогоріч збільшила податкові відрахування на 9,1%

Укрнафта цьогоріч збільшила податкові відрахування на 9,1%

Укрінформ
За перший квартал 2019 року ПАТ "Укрнафта" сплатило 3,6 млрд грн податків, що на 9,1% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"У 1 кварталі 2019 року Укрнафта сплатила до бюджетів усіх рівнів податків на суму 3,6 млрд грн. Сума податкових платежів за звітний період перевищила відповідний показник 2018 року на 9,1% (3,3 млрд грн)", - йдеться у повідомленні.

До суми сплачених податків входять 13 млн грн, які компанія сплатила в рахунок погашення простроченого податкового боргу.

Як повідомлялося, на позачергових загальних зборах 28 березня 2019 року акціонери ПАТ “Укрнафта” схвалили рішення, яке має привести до погашення простроченого податкового боргу Укрнафти. Зокрема, НАК «Нафтогаз України» викупить у підприємства 2,06 млрд кубометрів газу, що був закачаний Укрнафтою до підземних сховищ у попередні періоди, а також 2 млрд кубометрів газу майбутнього видобутку. У свою чергу, Укрнафта направить отримані гроші виключно на погашення податкового боргу, а також інших податкових зобов’язань, які виникнуть у процесі виконання угод.

Читайте також: Нафта може показати рекордний за 10 років квартальний підйом

У 2018 році Укрнафта у повному обсязі виконала поточні податкові зобов’язання, сплативши 15,3 млрд грн та посівши четверте місце серед найбільших платників податків країни. До цієї суми також увійшли 1,24 млрд грн, які компанія перерахувала на погашення простроченого податкового боргу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-