Суд наклав новий арешт на активи групи Коломойського - ЗМІ

Суд наклав новий арешт на активи групи Коломойського - ЗМІ

Укрінформ
Печерський райсуд Києва в рамках кримінального провадження щодо можливого виведення рефінансування, залученого ПриватБанком в НБУ до націоналізації, наклав новий арешт на активи низки компаній, які прямо й опосередковано пов’язані з "приватівцями" та їх партнерами.

Відповідне рішення суд ухвалив 22 березня за клопотанням Генпрокуратури, повідомляє Finbalance.

Ці активи були передані Нацбанку в іпотеку/заставу як забезпечення боргів ПриватБанку з рефінансування.

Зокрема, йдеться про такі компанії та їх арештоване майно: ТОВ "Скорзонера" (11 земельних ділянок за адресою Івано-Франківська область, м. Яремче, с. Поляниця; паркінг площею 29 799,9 кв.м, за адресою Івано-Франківська область, м. Яремче, с. Поляниця, участок Щивки, будинок 3/2); ТОВ "Арт - Лаб Груп" (земельна ділянка за адресою Івано-Франківська область, м. Яремче, с.Поляниця); ТОВ "Тех - Трейд - Інвест" (магазин площею 39,80, за адресою Івано-Франківська область, м. Яремче, с. Поляниця); ТОВ "Гаджибей" (8 земельних ділянок за адресою Одеська область, Овідіопольський район, Дальницька сільська рада, масив "Золотий берег"); ТОВ "Приватофис" (144 приміщення, будівлі в Криму, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Івано-Франківській, Запорізькій, Львівській, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Чернігівській областях); ТОВ "Істейт-Сервіс" (3 приміщення у Волинській області); ТОВ "Спектрум-Енерго" (3 приміщення в Донецькій, Харківській, Хмельницькій областях); ТОВ "Перспектива-Інвестмент" (23 квартири, приміщення в м. Дніпро); ПАТ "Товкачівський гірничо-збагачувальний комбінат" (2 тепловози); ПАТ "Нікопольський завод феросплавів" (69 платформ, тепловозів, електровозів, цистерн).

Читайте також: Суд наклав арешт на земельні ділянки "Буковелю" у справі Приватбанку

Нагадаємо, у лютому Печерський райсуд Києва наклав арешт на майно компаній колишніх власників Приватбанку Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова у справі про виведення близько 19 мільярдів гривень кредиту рефінансування напередодні націоналізації банку.

Було арештовано земельні ділянки гірськолижного курорту "Буковель", суд заборонив відчужувати майно та проводити з ним будь-які інші дії нотаріусам та державним реєстраторам. Окрім іншого, суд наклав арешт на земельні ділянки компанії "Скорзонера", розташовані у селі Поляниця, на яких розміщена інфраструктура гірськолижного курорту "Буковель".

Також суд арештував залізничні вагони, платформи, паркувальні місця та інше рухоме та нерухоме майно компаній Коломойського та Боголюбова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-