У порту

У порту "Херсон" завершили один з трьох основних етапів днопоглиблення - АМПУ

Фото
Укрінформ
У порту "Херсон" уже завершено роботи з експлуатаційного днопоглиблення на шести якірних стоянках.

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації морських портів України.

«Днопоглиблення шести якірних стоянок — це один з трьох основних етапів робіт у порту Херсон. Зараз наш флот буде паралельно виконувати днопоглиблення на підхідному каналі порту, а також біля причалів Херсонської філії ДП «АМПУ», та портових операторів (терміналів): філія «Херсонський річковий порт» АСК «Укррічфлот»,ТОВ «Смарт-Мерітайм-Груп», Херсонське представництво ДП «Підприємство по забезпеченню нафтопродуктами», ХДЗ «Паллада»,— зазначив Дмитро Демченко, генеральний директор ТОВ «СМД Інвест», яке виступає підрядником з реалізації проекту.

В АМПУ зазначили, що такий комплексний підхід дасть змогу після завершення реалізації проекту забезпечити можливість безперешкодного проведення, стоянки та обробки суден біля причалів відповідно до паспортних характеристик порту.

Читайте також: Обробка вантажів у січні найбільше зросла у Херсонському порту - АМПУ

ТОВ «СМД ІНВЕСТ» стало переможцем конкурсних торгів, проведених АМПУ в електронній системі закупівель «PROZORRO». Економія від стартової ціни за підсумками тендерного аукціону становила понад 6,6 млн грн.

Адміністрація морських портів України поточного року планує здійснити експлуатаційне днопоглиблення у 7 морських портах: Маріуполь, Бердянськ, Ізмаїл, Чорноморськ, Миколаїв, Одеса, Херсон; та на 4 каналах: Дунай-Чорне море, Бузько-Дніпровсько-Лиманський, Дністровсько-Лиманський, Херсонський морський. Продовжується реалізація двох масштабних проектів капітального днопоглиблення у портах Чорноморськ та Южний.

Фото: АМПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-