Ощадбанк виграв черговий суд проти групи компаній «Креатив»

Ощадбанк виграв черговий суд проти групи компаній «Креатив»

Укрінформ
Ощадбанк виграв черговий суд у справі Креативу на суму 116 млн дол. США та 569 млн грн.

Про це йдеться в прес-релізі Ощадбанку, що є в розпорядженні Укрінформу.

"21 січня 2019 року рішенням Ленінського районного суду міста Кіровограда повністю задоволено позовні вимоги банку до Березкіна М.С. та Давидова Ю.Г. (поручителі за зобов’язаннями ПрАТ «Креатив») про стягнення з відповідачів заборгованості ПрАТ «Креатив» за договором кредитної лінії №10 від 09.10.2009 у розмірі 116 мільйонів доларів США та 569 мільйонів гривень", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 27 грудня 2018 року рішенням Господарського суду Кіровоградської області у повному обсязі задоволено позовні вимоги банку до ТОВ «Регіонпродукт-Україна» (майновий поручитель ПрАТ «Креатив») про звернення стягнення на предмет застави для задоволення вимог банку в розмірі понад 4,5 млн дол. США

Читайте також: Ощадбанк запустив чат-бот у Facebook

Починаючи з 2015 року Ощадбанк проводить активну претензійно-позовну роботу з повернення боргів групи компаній «Креатив». Всі сформульовані банком вимоги щодо вказаних поручителів наразі задоволені у повному обсязі. Таким чином, на користь Ощадбанку ухвалено 4 судові рішення про стягнення з Березкіна М.С. та Давидова Ю.Г. заборгованості ПрАТ «Креатив» і ТОВ «Креатив Агро» за всіма кредитними договорами, укладеними з банком. Загальна сума присуджених до стягнення коштів за всіма судовими рішеннями – 328 мільйонів доларів США, 12 мільйонів євро, 824 мільйони гривень з Березкіна М.С. та 306 мільйонів доларів США, 12 мільйонів євро, 716 мільйонів гривень з Давидова Ю.Г.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-