ХТЗ презентував модернізовані колісні трактори 240-ї серії

ХТЗ презентував модернізовані колісні трактори 240-ї серії

Відео
Укрінформ
Харківський тракторний завод (ХТЗ) представив відеоролик з описом можливостей модернізованих колісних тракторів ХТЗ 240-ї серії.

«Надійність і простота, максимальна продуктивність, мінімальні інвестиції, робота з усіма сучасними сільськогосподарськими знаряддями. Низька вартість володіння, ефективна оптимальність», — йдеться про переваги модернізованих моделей тракторів в ролику.

Техніка комплектується різними сучасними двигунами різної потужності і нормами екологічності за бажанням споживача. Інженери ХТЗ постійно працюють над удосконаленням даної серії тракторів, зазначили на підприємстві.

Найбільше машинобудівне підприємство, що веде свою історію з 1930 року, український бізнесмен Олександр Ярославський придбав у 2016 році. На момент укладання угоди завод перебував у стані затяжної кризи. За підсумками 2017 року завод випустив 794 одиниці техніки, а до кінця 2018 року планує виготовити понад 800 тракторів.

На сьогодні ХТЗ – єдиний в країнах колишнього СНД виробник як колісних, так і гусеничних тракторів. Трохи більше ніж за рік роботи після вимушеного простою завод зміг відновити виробництво, поліпшити якість і представити модернізовану техніку. Одна з таких новинок, яку представив ХТЗ – серійний колісний трактор ХТЗ-248К.20, обладнаний двигуном відомого світового виробника FPT-Iveco N67.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-