Ліквідація Брокбізнесбанку: На аукціон виставляють кредити юросіб

Ліквідація Брокбізнесбанку: На аукціон виставляють кредити юросіб

Укрінформ
У системі ProZorro.Продажі 22 листопада відбудеться аукціон з продажу прав вимоги та інших майнових прав за кредитними договорами, укладеними з юридичними особами. 

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«У рамках ліквідації АТ «Брокбізнесбанк» у системі PROZORRO.Продажі 22 листопада відбудуться відкриті торги з продажу прав вимоги та інших майнових прав за кредитними договорами, укладеними з юридичними особами. Також будуть виставлені дебіторська заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю (кошти в інших банках, дебіторська заборгованість, несанкціоновані овердрафти, інші нараховані доходи, прострочені інші нараховані доходи)», - йдеться в повідомленні Фонду.

Торги проводитимуться за моделлю «Голландський аукціон», що передбачає покрокове зниження початкової ціни лоту, починаючи зі стартової.  Крок аукціону - 1%.  Стартова ціна становить понад 3,890 млрд грн. Заявки на участь в аукціони можуть подаватися до 16:00 22 листопада.

Читайте також: Фонд гарантування на рік продовжив ліквідацію Радикал Банку

Як відомо, процедура ліквідації банку була розпочата Фондом гарантування у червні 2014 року. У червні 2019-го спливає п'ятирічний термін, відведений на завершення ліквідації банку Законом України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-