ФГВФО виставляє на продаж права вимоги за кредитами банку «Надра» за 2,59 мільярда

ФГВФО виставляє на продаж права вимоги за кредитами банку «Надра» за 2,59 мільярда

Укрінформ
Права вимоги за кредитами ПАТ КБ «Надра» із недобудованим ТРЦ «Республіка» у заставі будуть виставлені на продаж 13 грудня.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«Уже 13 грудня у системі ProZorro.Продажі відбудеться голландський аукціон із продажу одного із найдорожчих лотів ПАТ КБ «Надра» - прав вимоги за кредитами, у забезпечення за якими передано найбільший в країні недобудований торговельно-розважальний центр (м. Київ, вул. Велика Кільцева, 1, 1а, 1в)», - йдеться в повідомленні.

У Фонді гарантування зазначають, що початкова ціна реалізації - 2,59 млрд грн. Погодження відповідних умов продажу Фонд гарантування отримав від Національного банку України, у заставі якого перебувають активи.

Читайте також: ЄБРР підтримує приведення управління в держбанках до міжнародних стандартів - НБУ

Одним лотом на торги виставляються права вимоги за двома кредитами ПАТ КБ «Надра». У забезпечення за договорами передано майнові права на об'єкт незавершеного будівництва, а саме - багатофункціональний торговельно-розважальний комплекс з паркінгом за адресою вул. Велика Кільцева, 1, 1а, 1в.

Крім того, у заставі банку - іпотека трьох земельних ділянок загальною площею 15,72 га та майнові права за попередніми договорами оренди торгівельних площ у ТРЦ.

Цього разу аукціон з продажу лоту відбудеться за голландською моделлю із покроковим та автоматичний зниженням ціни із 2,59 млрд грн. Дата торгів - 13 грудня. Подати заявку на участь в аукціоні можна до 16:00 13 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-