Ощадбанк продає на СЕТАМ логістичний центр

Ощадбанк продає на СЕТАМ логістичний центр "Арктика" під Києвом за 195 мільйонів

Укрінформ
ПАТ “Ощадбанк” продає через платформу електронних торгів OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) логістичний центр “Арктика” під Києвом за 195 млн грн.

Про це повідомляє ОpenMarket-СЕТАМ на своїй сторінці у Facebook. 

“Виставлено на продаж об'єкти нежитлової нерухомості (будівлі та споруди) загальною площею 21 461,2 кв. м, обладнання та земельні ділянки загальною площею 4,9752 га. В тому числі: комплекс зі зберігання продуктів харчування з допоміжними будівлями та спорудами загальною площею 17 142,8 кв. м та земельна ділянка загальною площею 4,1459 га; рибний ярмарок загальною площею 2 926,9 кв. м та земельна ділянка загальною площею 0,6679 га. Комплекс надаватиме послуги зберігання з мультитемпературним режимом, приймання та відвантаження товарів 24 години на добу, заплановано електронний облік вантажів, щомісячний обсяг реалізації рибної продукції - 10 млн грн”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що «Арктика» - предмет добровільного продажу ПАТ «Ощадбанк». 

Центр введено в експлуатацію в листопаді 2011 року. 

Ціна продажу - 195 млн грн. 

Дата проведення торгів - 5 листопада 2018 року.

“Логістичний центр «Арктика» - найбільший логістичний центр для групи товарів, що вимагають спеціального температурного режиму зберігання. Цей об’єкт є дуже привабливим для операторів ринку”, - зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов. 

Читайте також: СЕТАМ анонсував продаж маневрового тепловоза

Як повідомляв Укрінформ, система електронних торгів OpenMarket (ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції України) працює на всій території України з 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-