ПриватБанк шукає фахівців для продажу “Буковеля”

ПриватБанк шукає фахівців для продажу “Буковеля”

Укрінформ
АТ «КБ ПриватБанк» залучить провідні консалтингові компанії для продажу курорту «Буковель», стадіону «Дніпро» та інших великих об'єктів.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі банку.

«ПриватБанк оголосив конкурс з відбору міжнародних та українських компаній для залучення потенційних інвесторів під час продажу низки великих об'єктів, що перебувають на балансі банку. Залучення консалтингових компаній дозволить забезпечити прозорі та зрозумілі інвесторам умови продажу об'єктів, а також забезпечити реалізацію власності банку не нижче оціночної вартості, визначеної за результатами оцінки незалежними суб'єктами оціночної діяльності", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Обшуки у "Буковелі" були через розкрадання коштів Дорожнього фонду - СБУ

Як повідомили у прес-службі ПриватБанку, банк має намір запропонувати інвесторам свою частку в гірськолижному курорті «Буковель», готель «Radisson Blu Resort Буковель», футбольний стадіон і тренувальну базу в Дніпрі. Також ПриватБанк виставить на продаж столичний готель «Мир» і торгово-розважальний комплекс «Приозерний» у Дніпрі.

До участі в конкурсі банк запрошує українські та міжнародні компанії з досвідом надання консалтингових послуг з продажу активів на українському ринку й успішними продажами таких об'єктів в Україні та за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-