До України прибули сім нових локомотивів General Electric

До України прибули сім нових локомотивів General Electric

Відео
Укрінформ
До Чорноморська (Одеська обл.) прибули сім локомотивів General Electric (GE) TE33AC "Тризуб", а прибуття наступної партії очікується через два тижні.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив в.о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

"Ще 7 нових тепловозів GE вночі прибули до Чорноморська. З США вони виїхали приблизно місяць тому. За кілька днів - відправляться на доукомплектування в Україні", - зазначив він.

За словами Кравцова, вже у листопаді локомотиви GE Evolution розпочнуть свою роботі на залізниці. Їх планують задіяти для перевезень у південному напрямку.

Читайте також: До кінця року Україна отримає 20 локомотивів GE - Укрзалізниця

При цьому в.о. голови правління "Укрзалізниці" висловив сподівання, що перші 30 тепловозів українська сторона зможе отримати до кінця цього року.

"Наступну партію чекаємо за два тижні", - додав він.

Як повідомлялося, у вересні цього року перший локомотив ТЕ33АС виробництва американської компанії General Electric уже прибув у порт Чорноморськ.

Загалом же угода між "Укрзалізницею" і GE передбачає 15-річне партнерство із поновлення і модернізації тягового рухомого складу, перший етап якого - поставка "Укрзалізниці" в лізинг 30 нових дизельних локомотивів GE TE33AC із рівнем локалізації 10%.

Фото: facebook.com/Kravtsov.Evg

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-