Гройсман: Модернізація машинобудування є базовою необхідністю економіки

Гройсман: Модернізація машинобудування є базовою необхідністю економіки

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітав працівників та ветеранів машинобудівного комплексу з професійним святом.

Про це повідомляється на Урядовому порталі

“В умовах активного реформування чи не кожної суспільної сфери, модернізації промислових галузей машинобудівна та приладобудівна діяльність виступають на перший план. Машинобудування є надзвичайно високотехнологічною галуззю, а отже, у цій сфері дуже важливо відповідати вимогам часу та використовувати найновіші і найпрогресивніші технології”, - наголосив глава уряду.

Тому, за його словами, модернізація машинобудівних галузей є базовою необхідністю національної економіки. “Впровадження нових технологічних процесів, удосконалення засобів виробництва, покращення матеріально-технічної бази - саме завдяки активному оновленню машинобудівного сектору нам вдається нарощувати експорт української продукції”, - зазначив Гройсман.

Читайте також: Гройсман розповів про український стартап, що підкорив 70 країн світу

Він підкреслив, що крок за кроком створюються необхідні умови для подальшого розвитку галузі, і високий професіоналізм та досвід вітчизняних машинобудівників дають змогу з упевненістю дивитись у майбутнє, очікувати нарощення виробництва та подальшого збільшення науково-виробничого потенціалу, а отже, інтенсифікації практично усіх сфер промисловості.

Як повідомлялося, професійне свято працівників машинобудування і приладобудування України відзначається щороку у четверту неділю вересня. Свято встановлено згідно з указом Президента України «Про День машинобудівника» від 8 вересня 1993 року № 361/93.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-