Ощадбанк з початку року видав 500 мільйонів автокредитів

Ощадбанк з початку року видав 500 мільйонів автокредитів

Укрінформ
З початку 2018 року Ощадбанк видав 1000 автокредитів на суму більш як 500 млн грн. 

Про це повідомила прес-служба банку.

"Завдяки такій динаміці банк зміцнює позиції на українському ринку автокредитування та стабільно утримує 4-те місце на ринку з часткою ринку 14%. Такого результату вдалось досягти завдяки спеціальним умовам за партнерськими програмами кредитування з лідерами українського автомобільного ринку", - заявили в Ощадбанку.

Зазначається, що партнерські програми діють з корпорацією «Укравто» – 400 дилерських центрів, більше 20 автомобільних брендів; компанією «Богдан-Авто Холдинг» – 21 дилерський центр у 17 областях України, 11 брендів авто; компанією «ВіДі Груп» – мультибрендове автомобільне місто, що включає 18 автосалонів у Київській та Одеській областях з більш ніж 20 брендами автомобілів; компанією «Єврокар» (SKODA) – 28 дилерських центрів у 15 областях України; компанією «АІС» –  34 дилерських центри, більше 400 моделей автомобілів, 16 брендів.

Читайте також: Мінфін залучив до бюджету 425 мільйонів від продажу держоблігацій

Ощадбанк відновив активне автокредитування в 2017 році. Минулого року було знижено відсоткові ставки за кредитами, в поточному – запущено оновлені програми, які відповідають потребам ринку та клієнтів. За даними банку, найбільшою популярністю користуються «Легкий кредит» та «Ощад Драйв». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-