Другий локомотив General Electric уже вирушив в Україну - Укрзалізниця

Другий локомотив General Electric уже вирушив в Україну - Укрзалізниця

Укрінформ
Другий локомотив General Electric вирушив із США 7 вересня. 

Про це повідомив у Twitter в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, інформує прес-служба Укрзалізниці.

«Вітаємо перший TE33AC General Electric на українській землі! Ласкаво просимо і у добру путь! Другий локомотив вирушив зі США 7 вересня. Чекаємо на нього тут же, у Чорноморську, 25 вересня! Добрий початок – половина діла!» - зазначив Кравцов.

Читайте також: В Україну прибув перший локомотив General Electric

Як повідомляв Укрінформ, перший локомотив General Electric прибув увечері 10 вересня в Україну. Сьогодні його розвантажили з судна.

Загалом у рамках підписаного в лютому 2018 року договору Укрзалізниці буде поставлено 30 тепловозів виробництва GE. Подальша співпраця Укрзалізниці з GE також передбачає модернізацію 75 локомотивів (150 секцій), постачання 225 нових локомотивів GE серії Evolution до 2027 року, модернізацію наявного рухомого складу та довгострокове технічне обслуговування з метою оновлення та модернізації локомотивів. 

Паралельно з виготовленням нових локомотивів триває процес навчання машиністів керування нової технікою. Вже 10 спеціалістів Укрзалізниці вивчили правила експлуатації та обслуговування локомотивів General Electric серії ТЕ33АС та пройшли практику керування ними. Зокрема, вони пройшли практику управління локомотивом на спеціальному тренажері, який повністю імітує роботу тепловоза General Electric.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-