Європейські фахівці завершили фінансовий аудит в Рахунковій палаті України

Європейські фахівці завершили фінансовий аудит в Рахунковій палаті України

Укрінформ
Фахівці з Національного аудиторського офісу Великої Британії (NAO) завершили другий етап зовнішньої оцінки роботи Рахункової палати.

Про це Укрінформу повідомили в Управлінні інформаційної політики Рахункової палати.

«Другий етап стосувався питання проведення фінансового аудиту в Рахунковій палаті. Наступний крок – робота з територіальними відділеннями, оцінка повноважень Рахункової палати. Функціональна оцінка завершиться до кінця жовтня і за її підсумками ми проведемо велику прес-конференцію і оприлюднимо всі результати», - сказав голова Рахункової палати Валерій Пацкан після зустрічі з делегацією NAO на чолі з експертом Аланом Бенксом і представницею Федеральної Рахункової палати Німеччини, експертом Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) Сімоною Ноймаєр,

Він підкреслив, що зовнішня оцінка діяльності Рахункової не проводилася жодного разу. Тому так важливо почути думку міжнародних фахівців щодо всіх процесів, які відбуваються, і рекомендації щодо вдосконалення роботи Рахункової палати, що дозволить ефективніше планувати і проводити контрольні заходи.

Читайте також: У Вінниці відкрили завод холодильного обладнання компанії UBC Group

Проведення функціонального оцінювання передбачено угодою, яка була підписана у травні поточного року між Рахунковою палатою та Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ). До робочої групи, яка проводить оцінювання також долучені фахівці з найвищих аудиторських офісів Німеччини та Польщі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-