Укрпошта пояснила, чому здала в оренду поверх Головпоштампу

Укрпошта пояснила, чому здала в оренду поверх Головпоштампу

Укрінформ
Рішення здати в оренду частину першого поверху Головпоштампу в Києві грунтується на світових практиках та має на меті оптимізувати діяльність Укрпошти, зокрема перенісши з центру міста сортувальні операції та вивільнивши місце для вигідного партнерства.

Про це повідомив головний операційний директор ПАТ "Укрпошта" Олександр Перцовський на своїй сторінці в Facebook.

"Ми оптимізуємо процеси, переміщуємо сортувальні операції з центру столиці, об'єднуємо зали для зручності клієнтів та вивільнили місце для дуже цікавого та вигідного партнерства. Понад 70 млн грн залучено на розвиток компанії. Ну а головне - партнерство із лідером українського e-commerce Rozetka.ua тепер виходить за межі лише доставки. В центрі Києва об'єднуються в єдиний дуже цікавий omnichannel простір - Головна пошта та Головний інтернет-магазин країни. Укрпошта стає і справді ВІДПРАВНОЮ ТОЧКОЮ українського e-commerce", - зазначив Перцовський.

За словами головного операційного директора "Укрпошти", аналогічні практики застосовують поштові оператори й в інших країнах.

При цьому, як прокоментував на своїй сторінці у Facebook гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський, сума, яку отримає за оренду поштове підприємство, у рази перевищує суму за оренду нерухомості по всій країні за рік, яку раніше виручала на оренді "Укрпошта. Він також анонсував, що співробітництво з "Розеткою" - це флагманський проект, який надалі матиме розвиток.

Читайте також: Частину Головпоштамту здадуть під інтернет-магазин

"Сумарно 70 мільйонів гривень за 5 років - це в рази більше, ніж Укрпошта отримувала за оренду нерухомості по всій країні за рік. Але навіть це не все - наш орендар - це компанія "Розетка", і я впевнений що це тільки початок нашої спільної діяльності, де флагманський магазин "Розетки" буде її правильним уособленням", - наголосив Смілянський.

Як повідомлялось, Укрпошта уклала договір оренди частини Головпоштамту із ТОВ "Розетка.УА", яке стало переможцем аукціону на майданчику Prozorro.Продажі. У результаті торгів ціна зросла на 31% від початкової та склала 1 001 000 грн на місяць за оренду 1510 м кв. площі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-