В аеропорту

В аеропорту "Бориспіль" другий день тривають обшуки

Укрінформ
Правоохоронці другий день поспіль проводять обшуки на території ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у кабінетах працівників та керівника відділу матеріально-технічного забезпечення.

Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

"Вчора 29 серпня близько 20 години вечора представниками Прокуратури Київської області спільно з поліцією було проведено слідчі дії, зокрема, обшук на території Державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" в робочих кабінетах працівників та керівника відділу матеріально-технічного забезпечення. Згідно з ухвалою суду та інформацією від юристів підприємства аналогічні слідчі дії також тривали за адресами проживання даних працівників. Станом на 10:30 ранку обшуки на робочих місцях у виробничій будівлі, в якій розміщено кабінети працівників відділу тендерних закупівель та матеріально-технічного забезпечення, тривають", - йдеться у повідомленні.

Гендиректор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін запевняє, що адміністрацією аеропорту гарантується повне сприяння правоохоронним органам у питаннях надання документів, службової інформації та доступу до робочих приміщень.

Читайте також: Аеропорт "Бориспіль" купив Вoeing у компанії-банкрута за $25 тисяч

"Наразі мені важко коментувати ситуацію, якою я неприємно вражений. Мною підписано наказ щодо відсторонення усіх працівників відділу від виконання службових обов'язків на час проведення слідчих дій. Крім того, ми створили робочу комісію для аналізу реєстру договорів та закупівель, актів виконаних робіт, проведених платежів. На час роботи комісії усі платежі будуть тимчасово призупинені", - повідомив він.

Рябікін висловив переконання, що проведення слідчих дій не повинно впливати на життєдіяльність аеропорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-