В Магістральних газопроводах спростували інформацію про звільнення менеджменту

В Магістральних газопроводах спростували інформацію про звільнення менеджменту

Укрінформ
З усього менеджменту ПАТ "Магістральні газопроводи України" (МГУ) звільнився тільки директор з технічних питань Ігор Бурак, однак це відбулося через зміну роботи. Решта керівників залишаються на своїх посадах і не планують йти.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомив в.о. голови правління ПАТ "Магістральні газопроводи України" Валерій Ноздрін.

"Спростовуємо. Менеджмент не звільняється. Я, як виконуючий обов'язки голови, працюю, нікуди не збираюся йти", - сказав Ноздрін.

Читайте також: Розподільчі компанії накопичили критичні борги - Укртрансгаз

За його словами, заяву про звільнення було отримано тільки від Бурака, однак це відбулося через зміну місця роботи. Директор з юридичних і корпоративних питань Олексій Лань продовжує працювати.

"Я не знаю, звідки з'явилася інформація про звільнення менеджменту. Однак протягом останнього тижня колеги, що працюють в інших компаніях, дзвонять і питають: "А ти що, звільнився?". Мені здається, що це - підступи наших опонентів, які не зовсім чесними методами намагаються внести розкол в процес анбандлінга", - зазначив Ноздрін.

Раніше 20 липня ЗМІ повідомили, що менеджмент МГУ нібито в повному складі написав сьогодні заяву на звільнення з компанії.

Як повідомляв Укрінформ, у січні 2018 року директором з технічних питань ПАТ "Магістральні газопроводи України" призначили Ігоря Бурака, який раніше обіймав посаду віце-президента - головного інженера ПАТ "Укртрансгаз".

ПАТ "Магістральні газопроводи України" було створено на базі ПАТ "Укртрансгаз" в результаті реорганізації НАК "Нафтогаз України". В рамках реформи від компанії від'єднали функцію транспортування газу, яку здійснювало дочірнє підприємство "Укртрансгаз".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-