Миколаївський порт збільшив обсяги перевалки вантажів на 21%

Миколаївський порт збільшив обсяги перевалки вантажів на 21%

Укрінформ
Миколаївське ТОВ «Морський спеціалізований порт НІКА-ТЕРА» у червні на 21 відсоток збільшило обсяги перевалки вантажів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомили у прес-службі порту.

«У червні 2018 року обсяг перевалки вантажів у морському порту «НІКА-ТЕРА» перевищив аналогічний показник 2017 року на 21%», - сказав комерційний директор «МСП НІКА-ТЕРА» Валерій Сальников.

За його словами, у період міжсезоння «НІКА-ТЕРА», на відміну від інших провідних терміналів, продовжує функціонувати у звичайному режимі. Наразі тут проводиться зачистка складів й профілактика навантажувальних машин, технологічного обладнання та прилеглої території протягом усього року. Крім зернових вантажів у міжсезоння, порт продовжує працювати з фосфорітами, глиною, шротом і маслом.

Як уже повідомляв Укрінформ, у червні ТОВ «Морський спеціалізований порт НІКА-ТЕРА» розпочав перевалку ще одного продукту переробки олійних культур – шроту соняшника. А в рамках реалізації програми з оновлення основних фондів і технічного переозброєння інвестував у нову спецтехніку 10,5 млн гривень.

Читайте також: АМПУ оголосила тендер на проект реконструкції семи причалів у порту Чорноморськ

Морський спеціалізований порт Ніка-Тера - це диверсифікований порт, який в регіоні надає стивідорні послуги з перевалки, зберігання, підготовки та відправки різних вантажів. Площа підхідного каналу та операційної акваторії порту становить 67,4 га. В порту працює понад 1300 співробітників. Оснащений причалами загальною довжиною близько 1600 метрів з глибинами від 10,5 до 11,75 метрів. Порт обладнаний 5-ма станціями розвантаження вагонів, 2-ма станціями розвантаження автомобілів. Також в порту функціонує своя сертифікована зернова лабораторія.

Фото: сайт «НІКА-ТЕРА».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-