Реформи на шахтах та в металургії виведуть із тіні мільярди - Гройсман

Реформи на шахтах та в металургії виведуть із тіні мільярди - Гройсман

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман привітав працівників металургійної та гірничодобувної промисловості з професійним святом.

Вітання опубліковано на Урядовому порталі.

“Від імені уряду України та від себе особисто вітаю з професійним святом – Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості! Металургійна та гірничодобувна промисловість – одна з найбільших та найважливіших галузей промисловості, справжній локомотив національної економіки. Від роботи галузі залежать інші промислові кластери нашої країни”, - заявив Гройсман.

Він зазначив, що для подальших досягнень потрібно провести модернізацію галузі, запровадити сучасні механізми управління, “здійснити структурні реформи, які виведуть із тіні мільярдні кошти, унеможливити корупційні ризики”.

Читайте також: Гройсман вважає, що шахти знищує неефективна система управління

“В умовах співпраці з Європейським Союзом в рамках Угоди про асоціацію, зокрема поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі, ми повинні забезпечити додержання європейських стандартів у металургійній галузі, адже саме це є однією з  умов залучення інвестицій у цю галузь. Нашим завданням є забезпечення переходу металургійної і гірничодобувної промисловості на новий, високотехнологічний щабель виробництва із сучасними європейськими стандартами, що гарантують її розвиток та конкурентоспроможність на глобальному ринку”, - заявив глава уряду.

Він подякував усім працівникам металургійної та гірничодобувної промисловості за важливу та фахову працю. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-