Банкомати та термінали ПриватБанку відновлюють роботу після збою – прес-служба

Банкомати та термінали ПриватБанку відновлюють роботу після збою – прес-служба

Укрінформ
У ПриватБанку повідомляють про відновлення роботи банкоматів та терміналів після всеукраїнського збою, який стався увечері понеділка, 9 липня.

"Фахівці ПриватБанку в найкоротші терміни - протягом години в повному обсязі відновили стабільну роботу сервісів еквайрингу і роботу мережі банкоматів банку", - повідомили у прес-службі банку.

Також зазначається, що "всі операції з пластиковими картками проводяться в штатному режимі, платежі клієнтів виконуються згідно з графіком".

Як повідомляють українські ЗМІ, ввечері 9 липня перестали працювати усі банкомати та термінали найбільшого українського банку ПриватБанку. Люди не могли зняти гроші, а також розрахуватися карткою, не працювали і додатки Приват24 і Liqpay.

Читайте також: ПриватБанк запустив нову технологію захисту від карткового шахрайства

В ІТ-департаменті банку уточнили, що причиною тимчасових перебоїв у мережі POS-терміналів і банкоматів банку стала "аварія магістральних каналів зв'язку". Фахівці ПриватБанку проводять екстрені роботи з підключення резервних каналів зв'язку для відновлення стабільності платіжних сервісів.

"Причиною збою стало оновлення системи безпеки ПриватБанку", - уточнює "Дзеркало тижня".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-