Фонд гарантування розпочав ліквідацію банку «Юнісон»

Фонд гарантування розпочав ліквідацію банку «Юнісон»

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розпочав процедуру ліквідації ПАТ «Банк «Юнісон», банківську ліцензію якого було відкликано Нацбанком 18 червня 2018 року. 

Про це повідомляється на сайті ФГВФО.

«Розпочато процедуру ліквідації ПАТ «Банк «Юнісон» строком на два роки з 19 червня 2018 року до 18 червня 2020 року включно. Призначено уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з делегуванням повноважень ліквідатора банку ПАТ «Банк «Юнісон» провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу організації процедур ліквідації неплатоспроможних банків департаменту управління активами Федорченка Андрія Володимировича строком на два роки», - йдеться в повідомленні Фонду.

Зазначається, процедуру ліквідації розпочато на підставі рішення Правління Національного банку України від 18 червня 2018 року № 345-рш «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Публічного акціонерного товариства «Банк «Юнісон» та рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 19 червня 2018 року № 1725, «Про початок процедури ліквідації ПАТ «Банк «Юнісон» та делегування повноважень ліквідатора банку».

Читайте також: У Фонді гарантування не згодні з рішеннями судів щодо банку "Юнісон"

Вимоги кредиторів прийматимуться протягом 30 днів з дня опублікування у газеті «Голос України» оголошення про відкликання банківської ліцензії, ліквідацію банку.

Задоволення вимог кредиторів здійснюватиметься за рахунок коштів, одержаних у результаті ліквідації та реалізації майна (активів) банку, у черговості, що передбачена частиною першою статті 52 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-