АМПУ оголосила тендер на днопоглиблення в Одеському порту

АМПУ оголосила тендер на днопоглиблення в Одеському порту

Укрінформ
Адміністрація морських портів України оголосила відкриті торги на проведення експлуатаційного днопоглиблення на внутрішній акваторії Одеського морського порту в електронній системі Prozorro.

Про це повідомляє сайт Адміністрації морських портів України.

"Адміністрація морських портів України (АМПУ) оголосила відкриті торги з вибору підрядника для проведення експлуатаційного днопоглиблення на внутрішній акваторії Одеського морського порту. Відповідна інформація розміщена в електронній системі державних закупівель Prozorro 2 травня", - йдеться у повідомленні.

Планується, що роботи з днопоглиблення будуть проведені протягом 2018-2019 років. Необхідність в підчистці дна від наносів становить понад 91 тис. куб. м грунту. Очікувана вартість робіт - 19,03 млн грн.

"АМПУ продовжує планомірну роботу по проведенню днопоглиблення в усіх українських портах. В Одеському порту днопоглиблення ми проводили в минулому році власним флотом, а в цьому - залучимо до цієї роботи підрядника, оскільки флот АМПУ задіяний на інших ділянках, зокрема ведуться роботи в Дунайському та Азовському регіонах. Очікуємо, що торги пройдуть у відведені терміни. Крім того, для нас важлива економічна складова і якість робіт. АМПУ має вже чималий досвід в проведенні таких процедур, тому ми розраховуємо на успішність цього конкурсу", - прокоментував оголошення торгів керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс.

Наразі приймаються тендерні пропозиції від компаній, які мають намір взяти участь в аукціоні. Документи можуть подавати як національні, так і міжнародні компанії в термін до 4 червня 2018 року. Умови участі та вимоги до майбутнього підрядника розміщені в Prozorro.

Читайте також: Провідний український порт можуть віддати у концесію - АМПУ

Одеський порт на сьогодні третій найбільший порт в Україні за обсягом перевалки. У 2017 році вантажообіг в порту склав 24,1 млн тонн, при цьому було перевалено 519 тис. TEU контейнерних вантажів.

Як повідомляв Укрінформ, до кінця 2018 року Адміністрація морських портів України планує провести днопоглиблення в усіх портах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-