Український лоукостер SkyUp відкладає початок польотів до травня

Український лоукостер SkyUp відкладає початок польотів до травня

Укрінформ
Українська авіакомпанія SkyUp відкладе початок польотів до травня через сертифікаційні перевірки підприємства.

Про це повідомляє спеціалізований портал avianews.com з посиланням на генерального директора авіаперевізника Євгена Хайнацького.

"Нова українська авіакомпанія SkyUp планує отримати сертифікат эксплуатанта, що дає змогу виконувати польоти, в перший тиждень травня, а не у квітні, як планувалося раніше", - йдеться у повідомленні.

За словами гендиректора, зміщення графіку пов'язане з виконанням фінальних процедур з отримання льотної придатності на повітряні судна і сертифікаційних перевірок підприємства.

"Літаки проходять періодичне технічне обслуговування, і, на жаль, вихід повітряних суден із форм обслуговування затримується на кілька днів. Отже, зміщені графіки процедур перевірок самих літаків", - пояснив глава SkyUp.

Читайте також: Український лоукостер вибрав Жуляни базовим аеропортом

Він зазначив, що на даний момент два літаки SkyUp вже зареєстровано і внесено у реєстр цивільних повітряних суден України. Йдеться про 189-місцевих Boeing 737-800 2013 року випуску, які раніше експлуатувалися Malaysia Airlines. Повітряні судна отримали реєстрацію UR - SQA і UR - SQB.

Перші час SkyUp має намір виконувати чартерні рейси з України за кордон, надалі авіакомпанія планує вийти на ринок регулярних рейсів з України за кордон і в межах України.

Фото: ola.pp.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-