Нафтогаз назвав найбільших боржників

Нафтогаз назвав найбільших боржників

Інфографіка
Укрінформ
Прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ та прямих промислових споживачів перед "Нафтогазом" за тиждень скоротилася на 546 млн грн і становить близько 30,6 млрд гривень.

Про це повідомляє "Нафтогаз України".

"Станом на 10 квітня 2018 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК "Нафтогаз України" становить близько 30,6 млрд грн. У порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 546 млн грн (1,8%)", - йдеться у повідомленні.

У той же час заборгованість регіональних газозбутових підприємств складає 24,8 млрд грн. У порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 801 млн грн (3,1%).

Заборгованість промислових підприємств за минулий тиждень не змінилась та становить 2,8 млрд грн.

Заборгованість ПАТ Київенерго за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 181 млн грн (4,8%). Сумарна заборгованість Київенерго складає 3,555 млрд грн.

Читайте також: Нафтогаз прокоментував заяву Меркель про Nord Stream 2

Сумарна прострочена заборгованість перед НАК "Нафтогаз України" підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, становить близько 26,6 млрд грн, з них за 2018 р. — 9,6 млрд грн. За минулий тиждень заборгованість зменшилась на 1,2%.

Сумарна заборгованість за газ підприємств, що виробляють електроенергію (ТЕЦ) у порівнянні з минулим тижнем зменшилась на 222 млн грн (5,3%) та складає близько 4,001 млрд грн.

Заборгованість прямих промислових споживачів у порівнянні з минулим тижнем не змінилась та складає близько 2,803 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-