Фонд гарантування продає кредити компаній одного з холдингів

Фонд гарантування продає кредити компаній одного з холдингів

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж кредити компаній, які входять до складу холдингу, що управляє відомими роздрібними продуктовими мережами.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«6 квітня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами п'яти компаній, що входять до складу холдингу, що управляє добре відомими роздрібними продуктовими мережами в Україні та Молдові. Права вимоги за кредитами, заборгованість за якими сягнула 685,26 млн грн, виставляються на торги за голландською моделлю. Початкова ціна реалізації - 685,26 млн грн. Автоматично та покроково ціна максимально може знизитися до 137,05 млн грн. Матеріали кредитних справ та деталі судово-претензійної роботи, проведеної банком, доступні для вивчення потенційними покупцями у віртуальній кімнаті даних», - йдеться в повідомленні.

Одним лотом на торги виставляються права вимоги за шістьма кредитами. В один пул об'єднано активи трьох банків - ПАТ «Банк Форум», «ПАТ «Банк «Київська Русь» та АТ «Дельта Банк». До цього активи виставлялися на індивідуальні торги від 9 до 13 разів. Усі позичальники - п'ять юридичних осіб - не перебувають у процесі припинення, ведуть активну господарську діяльність та входять до складу холдингу, що управляє добре відомими продуктовими мережами в Україні та Молдові. 

Читайте також: Для клієнтів "Михайлівського" продовжили умови реструктуризації кредитів

У забезпечення за договорами банкам передано, зокрема, нерухоме майно - центр підготовки товарів сільськогосподарського призначення загальною площею 24 338,6 м кв та земельні ділянки площею 16 га (Київська область, Бориспільський район, с/рада Вишеньківська). А також - товари в обороті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-