Укрзалізниця оголосила два тендери на експрес Київ-Бориспіль

Укрзалізниця оголосила два тендери на експрес Київ-Бориспіль

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" оголосила два тендери на будівництво залізничної гілки до аеропорту "Бориспіль" загальною вартістю 129,69 млн грн.

Про це повідомляє профільний портал Avianews з посиланням на дані в системі Prozorro. 

"Укрзалізниця через свою регіональну філію "Південно-Західна залізниця" оголосила два тендери у рамках оновленого проекту зі створення залізничного сполучення між Києвом і аеропортом "Бориспіль", свідчать ці системи Prozorro", - йдеться в повідомленні.

Перший тендер, оціночна вартість робіт за яким становить 112,67 млн грн, поділений на два лоти.

Перший лот включає будівництво опор естакади. Роботи мають бути виконані до 30 вересня 2018 року. Їх оціночна вартість зазначена на рівні 103 млн грн.

У рамках другого лота "Укрзалізниця" хоче закупити роботи з монтажу металевих пролітних будов вартістю до 9,67 млн грн. Кінцевий термін виконання робіт - 31 жовтня 2018 року.

Другий тендер з оціночною ціною 17,02 млн грн передбачає закупівлю робіт з фарбування і посилення металевих пролітних будов з терміном виконання до 31 серпня 2018 року.

Читайте також: Укрзалізниця планує виробництво покращених зерновозів на власних заводах

Як повідомлялося, 16 лютого Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що уряд підтримав будівництво лінії швидкісного залізничного сполучення з аеропортом "Бориспіль".

У протоколі наради зазначений маршрут руху потягів: вокзал "Київ-Пасажирський" - станція "Видубичі" - вокзал "Дарниця" - ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-