Фонд гарантування з 12 березня здійснює виплати вкладникам банку

Фонд гарантування з 12 березня здійснює виплати вкладникам банку "Юнісон"

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 12 березня продовжує здійснювати виплати відшкодування коштів вкладникам ПАТ «Банк «Юнісон».

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«З 12 березня 2018 року ПАТ «Банк «Юнісон» розпочинає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 9 березня 2018 року включно, а також продовжує виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився раніше, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки)», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Фонд гарантування достроково погасив 300 мільйонів кредиту НБУ

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб ПАТ «Банк «Юнісон» з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Вклади в іноземній валюті перераховуються в національну валюту України за офіційним курсом гривні, встановленим Національним банком України до іноземних валют на день початку процедури виведення фондом банку з ринку та здійснення тимчасової адміністрації ПАТ «Банк «Юнісон» (28 квітня 2016 року).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-