ГПУ взялася за результати аудиту в ПриватБанку

ГПУ взялася за результати аудиту в ПриватБанку

Укрінформ
Національний банк України отримав запевнення від генерального прокурора про те, що результати forensic-аудиту по ПриватБанку взяті Генеральною прокуратурою в роботу для проведення кримінального провадження.

Про це на брифінгу сказала заступник голови НБУ Катерина Рожкова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогодні результати forensic-аудиту вже представлені генеральному прокурору України, міжнародним партнерам та організаціям, послам, іншим колегам з державних структур, аналітичним та експертним колам", - сказала Рожкова.

Вона висловила впевненість, що результати розслідування допоможуть довести до кінця кейс ПриватБанку, як перший в Україні кейс такого масштабного фінансового розслідування.

"Ми отримали запевнення від генерального прокурора про те, що результати forensic-аудиту взяті Генеральною прокуратурою в роботу для проведення кримінального провадження", - сказала Рожкова.

Читайте також: Аудит підтвердив схеми Коломойського-Боголюбова: збитки ПриватБанку - $5,5 мільярда

Як повідомляв Укрінформ, компанія Kroll підтвердила, що ПАТ "ПриватБанк" було об'єктом масштабних та скоординованих шахрайських дій як мінімум протягом десяти років до націоналізації, що призвело до завдання банку збитків щонайменше в розмірі $5,5 млрд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-