У Генпрокуратурі сказали, що шукали в

У Генпрокуратурі сказали, що шукали в "Укргазвидобуванні"

Укрінформ
Правоохоронці провели обшуки у приміщенні ПАТ "Укргазвидобування" у рамках розслідування кримінальної справи за фактом закупівель запчастин до насосів.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

"Щодо ситуації з обшуками представниками Генеральної прокуратури та Служби безпеки України в ПАТ "Укргазвидобування". 5 травня 2017 року за матеріалами ГУ БКОЗ СБ України було зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення (ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління ГПУ розпочато досудове розслідування. Стосувалося воно факту закупівлі ПАТ "Укргазвидобування" у жовтні 2016 року запасних частин до насосів у ТОВ "Україна-2000" на загальну суму понад 51 млн грн, що перевищує їхню ринкову вартість у 3-20 разів", - написав Лисенко.

Читайте також: СБУ та Генпрокуратура проводять слідчі дії в "Укргазвидобуванні"

У ході досудового розслідування вже встановлено, що службові особи ПАТ "Укргазвидобування" з метою заволодіння коштами, вступили у змову з представниками підприємств-постачальників запчастин, організували та впровадили механізм проведення закупівель товарно-матеріальних цінностей за завищеними цінами, зазначив Лисенко.

Наразі досудове розслідування продовжується.

Як повідомляв Укрінформ, зранку 16 січня співробітники Служби безпеки України та Генеральної прокуратури провели слідчі дії в ПАТ "Укргазвидобування".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-