В.о. голови правління Державної продовольчо-зернової корпорації заявив про звільнення

В.о. голови правління Державної продовольчо-зернової корпорації заявив про звільнення

Укрінформ
Виконувач обов’язки голови Правління Державної продовольчо-зернової корпорації України Дмитро Гавриш сьогодні повідомив про своє звільнення.

Гавриш перебував на указаній посаді менше чотирьох місяців - з середини вересня 2017 року. Відповідна заява в.о. голови правління корпорації розміщена на сайті ДПЗКУ.

«Я залишаю посаду керівника Державної продовольчо-зернової корпорації України за власним бажанням. Щиро дякую за плідну працю всім керівникам структурних підрозділів, директорам та співробітникам наших філій. Адже саме їх працьовитість та наполегливість у роботі – є рушійною силою розвитку цієї компанії. Сподіваюсь, корпорація і надалі триматиме позитивну динаміку ключових показників своєї основної діяльності», - зазначив Гавриш.

При цьому він зауважив, що пріоритетні завдання, які наразі стоять перед держкорпорацією, - підвищення ефективності діяльності, оптимізація бізнес-моделі ДПЗКУ, поліпшення фінансових показників за рахунок ефективного розподілу ресурсів та досягнення домовленостей з китайськими партнерами щодо виконання кредитних зобов’язань - найближчим часом будуть успішно виконані наступним топ-менеджментом. 

Читайте також: Справа на $60 мільйонів: "схеми" в зерновій корпорації дійшли до суду

Як повідомляв Укрінформ, 13 вересня 2017 року на засіданні уряду було підтримано кандидатуру Дмитра Гавриша на посаду голови ДПЗКУ. 

Гавриш за освітою економіст. З 2004-го по 2010 рік обіймав посаду заступника голови правління найбільшої в Україні компанії з будівництва мостових конструкцій і транспортних розв'язок ПАТ «Мостобуд». 

ДПЗКУ тривалий час керували менеджери у статусі виконувача обов'язків. Останній із них подав у відставку в квітні 2017 року. Відтоді, і до призначення Гавриша, компанією керував перший заступник голови ДПЗКУ Віталій Шулежко (за посадою).

ДПЗКУ була створена Кабінетом міністрів у 2010 році. Сумарно компанія налічує 55 підрозділів-філій - лінійні і портові елеватори, млини, комбікормові і круп'яний заводи. На потужностях корпорації можна зберігати 3,75 млн тонн зернових. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-