Фіскальна служба назвала причину обшуків у Київстарі

Фіскальна служба назвала причину обшуків у Київстарі

Укрінформ
Обшук головного офісу компанії "Київстар" проводився  в рамках розслідування кримінального провадження за фактом несплати близько 2,4 млрд грн податків.

Про це в Фейсбуці повідомила речниця Державної фіскальної служби Наталя Непряхіна.

"Співробітниками податкової міліції Офісу великих платників податків ДФС в рамках розслідування кримінального провадження за фактом несплати близько 2,4 млрд грн податків, 4 січня 2018 року за фактичним місцем розташування офісних приміщень ПрАТ "Київстар" з метою відшукання та вилучення документів, що мають об’єктивне значення у кримінальному провадженні, проведено обшук на виконання ухвали слідчого судді від 3 січня 2018 року, постановленої за результатами розгляду відповідного клопотання слідчого, погодженого процесуальним керівником – прокурором Генеральної прокуратури України", - зазначила вона.

Читайте також: У Київстарі заявляють, що до них прийшли з обшуками податківці

Напряхіна додала, що під час проведення обшуку, згідно зі змінами до Кримінально-процесуального кодексу, застосовувався відеозапис.

Раніше президент "Київстару" Петро Чернишов повідомив, що до головного офісу Київстару в Києві прийшла з обшуками податкова поліція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-