Англійський суд видав наказ про арешт активів Коломойського і Боголюбова

Англійський суд видав наказ про арешт активів Коломойського і Боголюбова

Укрінформ
Високий Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова, а також шести компаній, які, ймовірно, їм належать.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"19 грудня 2017 року Високий Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів панів Коломойського та Боголюбова, та шістьох компаній, які їм ймовірно належать або знаходяться під їхнім контролем. Наказ про арешт активів було видано на підставі наданих суду детальних доказів, які доводять, що пани Коломойський та Боголюбов вивели з банку майже 2 млрд. дол. США шляхом проведення низки незаконних операцій, в результаті яких, кошти переводились на компанії, які їм таємно належали або знаходились під їхнім контролем", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ПриватБанк скоро отримає нову стратегію і главу правління

Також наголошується, що за допомогою цього судового розгляду «ПриватБанк» збирається повернути понад 2,5 млрд дол США, з урахуванням відсотків.

«ПриватБанк впевнений в тому, що англійський суд розгляне позов справедливо і об’єктивно, а також, що він зможе добитися успіху і поверне кошти, які були незаконно з нього виведені», - відзначають в банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-