В аеропорту Запоріжжя побудують новий термінал до кінця 2019 року

В аеропорту Запоріжжя побудують новий термінал до кінця 2019 року

Укрінформ
До кінця 2017 року в КП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» стартує будівництво нового пасажирського терміналу.

Про це повідомляється на сайті Запорізької міської ради. 

"Це знакова подія для Запоріжжя. Ми довго йшли до цього. Тепер є всі підстави для того, щоб розпочати будівництво (пасажирського терміналу - ред.) вже в поточному році”, - зазначив міський голова Володимир Буряк.

За його словами, 14 листопада був підписаний договір між КП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» і ТОВ «Альтіс-Констракшн» на будівництво пасажирського терміналу в запорізькому аеропорту. Заявлена підрядником вартість будівництва - майже 530 мільйонів гривень. Договірний термін завершення об'єкта - четвертий квартал 2019 року.

Буряк підкреслив, що кошти на будівництво об'єкта є вже в поточному році. Також фінансування на продовження робіт буде закладено в бюджеті міста на 2018 рік.

Читайте також: Аеропорт «Бориспіль» за 9 місяців має рекордний прибуток - 1,63 мільярда

Раніше міський голова Запоріжжя також зазначав, що під час будівництва нового терміналу діючий пасажирський термінал запорізького аеропорту продовжуватиме працювати.

Як повідомлялось, Кабінет міністрів України 6 вересня своїм розпорядженням підтримав будівництво нового пасажирського терміналу в КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-