Кравцов розповів, як Укрзалізниця закуповує дизпальне

Кравцов розповів, як Укрзалізниця закуповує дизпальне

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" упродовж осені підписало низку договорів з кількома компаніями на постачання дизельного пального за ціною, нижчою від ринкової, що дасть змогу припинити практику маніпулювання можливістю перегляду законтрактованої ціни.

Про це розповів в.о. правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, повідомляє прес-служба компанії.

"Упродовж осені ПАТ «Укрзалізниця» уклало договори на постачання понад 49 тис. тонн дизельного пального з компаніями «Елемент нафта», «Трейд коммодіті» та ТОВ «Анвітрейд». Ціна закупівлі при укладанні всіх договорів була нижчою за ринкову", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, філія «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця» нещодавно підписала договір з ТОВ «Оптімус ойл» на постачання 9 тис. тонн дизельного пального по 24000 грн за тонну, що нижче на 8,3% від оптової ціни на момент підписання договору. 

Читайте також: Тариф на відпуск електроенергії для теплової генерації за рік зріс майже вдвічі - експерт

За словами Кравцова, завдяки проведенню переговорної процедури за нагальною потребою, що відбувалася на початку вересня за участю представників СБУ та за підтримки НАБУ, компанії вдалося заощадити для галузі майже 79 млн грн. «Виходимо з того, що умови, на яких відбуваються торги, мають бути транспарентними, конкурентними і прогнозованими. Коли йдеться про тривалі, доброчесні, партнерські відносини з ринком, до яких сьогодні прагне Укрзалізниця, практика маніпулювання можливістю перегляду законтрактованої ціни має відійти у минуле», – зазначив Кравцов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-