Укрзалізниця щодоби надаватиме 200 вагонів для перевезення нової партії вугілля із США

Укрзалізниця щодоби надаватиме 200 вагонів для перевезення нової партії вугілля із США

Укрінформ
ПАТ «Укрзалізниця» забезпечує перевезення 80 тисяч тонн антрацитового вугілля, що прибуло із США в порт «Южний», залізничники щодоби надаватимуть близько 200 вагонів.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці"

"ПАТ «Укрзалізниця» забезпечує перевезення антрацитового вугілля, що вчора  судном MG EXPLORER із США прибуло в порт «Южний».  Для перевезення 80 тис. тонн енергетичного вугілля залізничники надаватимуть щодоби близько 200 вагонів.  Наразі портовики вже почали роботу з розвантаження судна та навантаження вагонів", - йдеться у повідомленні.

За інформацією "Укрзалізниці", зі станції Берегова вугілля залізничним транспортом перевозитимуть до електростанцій ПАТ «Центренерго». 

Читайте також: Укрзалізниця скоротила термін оплати за товари і послуги до 10 банківських днів - Кравцов

До кінця листопада очікується прибуття у порт ще двох суден з антрацитовим вугіллям.

В "Укрзалізниці" запевняють, що компанія має всі необхідні засоби для виконання поставленого урядом України завдання із забезпечення ТЕС енергетичним вугіллям до нового опалювального сезону. При плануванні вантажних перевезень рухомий склад у першу чергу надається для доставки вугілля до найбільших енергогенеруючих компаній України, що забезпечують життєдіяльність промислових підприємств і міст країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-