Перші лоти ПриватБанку пішли з молотка на ProZorro

Перші лоти ПриватБанку пішли з молотка на ProZorro

Укрінформ
На платформі державних аукціонів ProZorro.Продажі 8 листопада відбулися торги з продажу паркувальних місць від ПриватБанку.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

"Сьогодні, 8 листопада, на платформі державних аукціонів ProZorro.Продажі відбулися торги з продажу паркувальних місць від ПриватБанку. Одне з паркомісць за результатами аукціону було продано першим за 398 600 гривень. Хоча початкова ціна лоту стартувала з 359 880 гривень. У підсумку підвищення ціни склало 11%. Конкурували за лот 3 учасники аукціону в трьох раундах Перші лоти ПриватБанку пішли з молотка на ProZorro, - йдеться в повідомленні.

У МЕРТ зазначають, що паркувальні місця - це частина непрофільних активів ПриватБанку, які він почав продавати на ProZorro.Продажі. В майбутньому до продажу заплановано багато інших непрофільних активів найбільшого державного банку.

"Треба привітати замовника аукціону із ринковою вартістю за лот. Prozorro.Продажі вкотре доводять, що здатні забезпечити належний рівень конкуренції при реалізації державного майна. Ми сподіваємось, що вже наступного року платформа стане інструментом для малої приватизації і всі об'єкти з активами вартістю до 250 млн грн будуть продаватися через Prozorro.Продажі", - зазначив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.

Читайте також: У Приватбанку сказали, коли "Буковель" можуть виставити на продаж

Наступні аукціони відбудуться вже найближчим часом.

Минулого тижня в системі ProZorro відбулися перші аукціони за голландською моделлю, а 10 листопада протягом дня буде проведено понад 60 голландських аукціонів одночасно. Також сьогодні у систему ProZorro.Продажі введено одразу декілька лотів Приватбанку, які будуть виставлені на аукціони найближчим часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-