Ярославський може купити Промінвестбанк

Ярославський може купити Промінвестбанк

Укрінформ
Власник і президент групи DCH Олександр Ярославський ще не подав пакет документів для узгодження покупки істотної частки участі в Промінвестбанку, але має намір зробити це найближчим часом.

Про це він заявив на брифінгу в п'ятницю, повідомляє StockWorld.

"Документи зараз в стадії підготовки. Думаю, протягом 10-12 днів ми їх подамо", - сказав Ярославський.

Нагадаємо, на початку серпня прес-служба Нацбанку України повідомляла, що 14 липня до НБУ надійшов лист від представників Ярославського, в якому було висловлено намір в майбутньому подати в НБУ пакет документів для погодження набуття істотної частки участі в Промінвестбанку.

Читайте також: Голова Харківської ОДА: Ярославський виконав усі зобов'язання за ХТЗ

Повідомлялося також, що комітет з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем НБУ 28 липня прийняв рішення відмовити в узгодженні придбання істотної участі в Промінвестбанку Максиму Мікітасову і Павлу Фуксу.

Нацбанк відзначав, що потенційні покупці не надали необхідних документів для перевірки інвесторів на предмет відповідності вимогам законодавства України.

ПІБ заснований в 1992 році. Російський ВЕБ володіє 99,7% його акцій. За даними Нацбанку України, на 1 квітня 2017 року банк займав 13-те місце за розміром активів серед 90 банків, що діяли в країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-