Мінагро планує підписати три меморандуми про співпрацю з Іраном

Мінагро планує підписати три меморандуми про співпрацю з Іраном

Укрінформ
Мінагрополітики планує підписати з Міністерством сільськогосподарського джихаду Ісламської Республіки Іран три меморандуми про співпрацю.

Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

"В рамках розвитку взаємовідносин України та Ірану, сторонами опрацьовуються проекти Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міністерством сільськогосподарського джихаду Ісламської Республіки Іран в галузі сільського господарства, Меморандуму між компетентними органами країн про співробітництво в галузі карантину та захисту рослин, Меморандуму між компетентними органами країн про співробітництво в галузі здоров'я тварин та ветеринарної медицини", - йдеться у повідомленні.

За словами першого заступника міністра аграрної політики та продовольства України Максима Мартинюка, планується, що ці документи будуть підписані найближчим часом.

Як повідомлялось раніше, Мінагрополітики планує у 2017 році збільшити об'єми товарообігу аграрної продукцією між Україною та Іраном до $1 млрд. 

Читайте також: Фермерство розвиватиметься за державною програмою - Кабмін

Нагадаємо, 11 вересня у Києві відбувся Українсько-Іранський бізнес форум під час якого було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Торгово-промисловою палатою України та  Палатою торгівлі, промисловості, надр та сільського господарства Ірану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-